today

2011-09-29 / 20:38:07
Vart med Niklas hela dagen ungefär, sen kom mamma och hämtade mig så åkte vi och handlade lite överallt :) Nu sitter jag och bleker håret och har en ansiktsmask med vit choklad på mig :) Ska snart gå och duscha sen så ska jag kolla på film med Lotta och Linus :D

Damn

2011-09-27 / 15:31:12
Man förstår inte vad känslor är förns man är med den man verkligen älskar. Visst jag har försökt gå vidare, så har även han försökt, men det slutar alltid med att vi är tillbaka hos varandra? why? det måste väl betyda något? eller? Med han är jag verkligen över lycklig. Även fast vi har våra bråk, men we can do this? right. Ju mer vi kämpar och försöker en gång för alla på riktigt så kanske vi får det att funka men vi får se hur det blir :)

Här är en bild från när han och haren är små
"muffdykarn & pumba "

KNuFFAT?!

2011-09-26 / 02:24:15

jag vill puffa inte knuffa :(

Löshår ftw

2011-09-25 / 23:55:26

Ombyggnad

2011-09-25 / 21:51:12
Som ni kanske sätt har min blogg vart stäng i ca 1 dag, för jag byter design :) men nu ser den någolunda bra ut så nu är den uppe igen :)

FETTTTOOO

2011-09-25 / 16:24:21
HAHAHAHAHAHA skrev ju ett inlägg om feta personer, snacka om att två jag "känner" tog åt sig så att det bara skriker om det :D SKADEGLÄDJE ;)

Känsliga läsare varnas.

2011-09-25 / 00:22:10


Det är onsdag kväll, en av de allra sista dagarna av sommarlovet. John ska börja skolan på måndag, åttonde klass. Han bor i Kungälv med sina föräldrar. Fadern är invandrare från Tjeckoslovakien. Johns stora intresse ärkanot, och i juli har han varit i Oxelösund och tävlat i ungdoms-SM och fått bronsmedalj.

Innan sommarlovet är slut har John och en kamrat beslutat att tälta ute vid Ingetorpssjön, ett populärt tillhåll för traktens ungdomar. Johns mor skjutsar dem ut och hon känner sig lite orolig. Sjön ligger åtta kilometer från hemmet. Pojkarna tycker hon är sjåpig. Det är ju så pojkar tycker om oroliga mammor.

När hon släppt av dem följer de stigen till klippudden vid den södra änden av sjön. Det är där de ska campa. Det är någon gång mellan åtta och nio på kvällen. Pojkarna reser tältet och tänder sedan en eld vid stranden. De ska grilla korv. Ingen av dem vet att det här är Johns sista kväll i livet. De sitter och pratar och har roligt. Vad pratar de om? Sommaren som gått? Musik? Kanot? Flickor? Mopeder? Skolan som ska börja?





Mordet
Det är elden som lockar till sig Johns mördare. Fyra ungdomar, två artonåringar, en sjuttonåring och en femtonåring, alla skinnhuvuden och nazister, har också sökt sig till sjön, till en annan udde. De har laddat upp rejält med öl och sprit. De skriker över till John och hans kamrat, men får inget svar. De beslutar sig för att se efter vilka som är borta vid elden. Kanske kan det bli en rolig kväll. Där kan ju finnas någon att bråka med. Femtonåringen sänds iväg som spanare. Han blir förtjust: en av pojkarna vid elden är John Hron, en pojke han inte gillar.

Han har under läsåret bråkat med John och mobbat och slagit honom i skolan, till och med hotat att döda honom. I skolan går han under namnet Rambo. Ingen kan säga varför han bråkat med John, kanske beror det på att han, till skillnad från andra elever, inte varit tillräckligt undergiven. John är visserligen lång, över 180 cm, och kraftig, nästan 70 kg, men nu har Rambo uppbackning.

Femtonåringen återvänder till sina kamrater och meddelar att han hittat en tönt och idioten Hron vid elden. Han vill att alla ska följa med och ge John stryk, ja, han föreslår till och med att man ska slå ihjäl honom. De andra vill dricka ett tag till, och det kan de lugnt göra. Stigen från pojkarnas tältplats tillbaka till vägen går nämligen förbi den plats där de just nu sitter och dricker. Mellan halv elva och elva klampar alla fyra in hos John och hans kamrat.


Misshandeln inleds omedelbart. En av artonåringarna kastar en flaska i huvudet på John, och börjar slå och sparka på honom. Han faller omkull. John ska säga att han älskar nazister. Han vägrar och får stryk tills han gör som han är tillsagd. Han får mer sparkar ändå, kanske för att han tidigare uppenbarligen ljugit och sagt att han inte gillar nazister. Femtonåringen tar vid och ger John flera sparkar, varav en mycket hård träffar John i bakhuvudet.

Vid det här laget är John skräckslagen. Åtminstone tre i gänget attackerar honom, ofta utan någon som helst förvarning, också bakifrån. Hans ögon är enligt en av de åtalade vidöppna som klot, och han kan inte fokusera sin blick. Den irrar oupphörligt fram och tillbaka. Han darrar och sitter till slut på huk med huvudet i sina händer för att i möjligaste mån skydda sig mot mer sparkar och slag. Det hindrar inte att han får mer. Han får en våldsam hoppspark, sparkar i sidan och mot huvudet. Gång på gång faller han omkull av de våldsamma sparkarna.

Någon slår honom med brinnande ved i nacken. Någon knuffar omkull honom i elden. De tänder eld på pojkarnas tält. De stjäl och förstör deras saker. John och kamraten ber att få gå hem, men det får de inte. I stället fortsätter man att misshandla John med sparkar och slag. Till slut blir han liggande. Hans ansikte är blodigt och svullet. Bilden av vad som händer under de ohyggliga timmarna är oklar. Mördarna minns inte, eller vill inte minnas, så mycket under polisförhöret. De skyller på varandra. Ibland gör de uppehåll i tortyren.

De ber hycklande om ursäkt, säger att sparkar och slag varit misstag, bjuder John på öl och anslår försonliga tongångar. Ingenting tycks dock kunna hejda nya utbrott av våld. Det räcker inte att John mot allt vad han tror på har sagt att han gillar nazister. Han måste ha mer stryk ändå. Det är katternas lek med råttan, och de njuter av hans ångest och rädsla. Det är en berusande känsla för dem att så totalt ha en pojke som skakar av skräck i sitt våld. Efter en sista uppblossande misshandel kastar de honom i sjön. John kvicknar till och simmar utåt.

Han har ont, han är omtöcknad och rädd, men han är en duktig simmare. Ganska snart upptäcker skinnhuvudena att det inte var så bra att kasta i John. De kan ju inte slå honom. De skriker åt honom, kräver att han ska komma tillbaka, men han svarar inte, håller sig kvar ute på sjön i en kvart. Någon kommer på att tvinga kamraten att ropa att han kommer att få stryk i Johns ställe om han inte återvänder. Livrädd som han är gör han så.

Han ropar på John och vädjar att han ska komma tillbaka, och John svarar på hans rop. Uppgifterna om vad som nu händer är osäkra, och klaras aldrig riktigt ut under polisförhören. Det enda man vet är att en av artonåringarna och sjuttonåringen nu går och att de tar Johns vettskrämde kamrat med sig. Det är just i det ögonblicket John fattar ett ödesdigert beslut: han vänder åter in mot land. Är det av oro för kamraten?



Tror han att alla kommer att gå, eller tror han att bödlarna inte ska slå honom mer? Han har ont och han är rädd, men han förstår inte vidden av det hat hans bödlar känner. Han är bara fjorton år. Vi kan inte veta hur John tänker i det ögonblick han börjar simma in mot stranden, men hans beslut får ohyggliga konsekvenser för honom. Femtonåringen och en av artonåringarna står och väntar. Det är de två som varit mest aktiva under misshandeln, och de har hat kvar så det räcker. Misshandeln tar fart med ny målmedvetenhet och effektivitet, och nu finns ingen flykt.

Ett knytnävsslag mot ansiktet fäller John till marken. Han ramlar baklänges, och slår i huvudet i klippan. Han släpas över till en gräsplätt. De båda mördarna vill göra det bekvämt för sig när de ska sparka honom. Hårda, hårda sparkar träffar hans huvud, men han värjer sig nu inte längre med sina armar. Bödlarna ser att John rör sig, men han skriker inte, han bara vrider sig i plågor, mumlar något de inte kan förstå. Nu är katt- och råttaleken slut. Det roliga är över. Mördarna är nöjda och lyfter, släpar och rullar John till strandkanten och sparkar i honom.

Strax innan han ramlar i hör de honom åter mumla någonting. Den här gången märker John knappast att han är i vattnet. Han drunknar och sjunker sakta mot sjöns botten. De båda mördarna står kvar och rullar en cigarett. Ingen av dem lyfter ett finger fastän de förstår att John håller på att dö. Mördarna vänder ryggen åt den fruktansvärda scenen och ansluter sig till de andra. En av dem berättar att John sjönk som en sten, när de kastade i honom andra gången. Bödlarna drar sig hemåt och lägger sig. Johns kamrat får lift med en bil, kommer hem och slår larm.



Bara några timmar efter att Johns mor skjutsat ut honom till Ingetorpssjön ligger han död på sjöns botten, misshandlad till oigenkännlighet. Mordet skedde 1995 ( augusti ) och i Januari 2001 släpptes den av mördarna som fått längst straff. Han är idag 27 år och en fri man. Straffet för honom var 8 år (släpptes fri efter 6 år) och för de tre andra blev det 10 månader, 4 månader och en frikändes helt.

1998 skändades Johns grav, någon drog loss gravstenen med hjälp av linor och en bil. Sedan sparkades lyktor och blommor sönder. Någon bestämde sig för att föräldrarna inte lidit nog.

Kopiera och sätt in på din blogg, visa att du bryr dig. Stoppa våldet!

Fuck love

2011-09-24 / 23:44:14
Kärlek skrämmer mig, att falla för någon och visa att man kan vara på botten för en kille. Jag är vägrar vara där på botten för att jag inte vill bli nertrampad. Been there, done that. Det gör ont som fan, men ibland är även dom sparkarna värda att ta, för vi lär oss hur vi aldrig vill bli behandlade igen. Vi tjejer vill bli behandlade som på dom där disneyfilmerna man såg när man var liten, alla tjejer vill vara sin egen prinsessa. Precis som killar vill vara kungen i filmen. Varför ger vi inte bara varandra lika mycket kärlek och gör förhållandet till ett förhållande full av respekt och kärlek? Så jäkla svårt är det inte. Ge det du vill ha. Så killar!..

T to the RASBOLL

2011-09-24 / 14:39:44



Fuck you anonym ;)

2011-09-24 / 06:14:18
Anonyma kommentarer raderas, läser dom inte ens för dom raderas automatiskt nu så :D

P TO THE ADDA

2011-09-23 / 13:17:16
Alltså varför äter man pizza och sånt när man ser ut som en över svälld padda? seriös? ushja, banta tack människa :)
Passande bild :D

 

Aja whatever.

Vaknade vid typ halv 1 så har vart ute med Molly och gett henne mat, orkar fan inte äta själv inge hungrig alls :S Men ah, ska klä på mig typ, blir bara mjukiskläder idag för jag ska vara duktig och INTE festa idag :D

 

IIIIIIH

2011-09-23 / 00:30:54
Jag har typ hittat min drömsida på internet :bigeyes:

Awsuuumness!

String net shorts

Blä :(

2011-09-22 / 19:21:17
Riktigt jävla bakis eller så har jag börjat blivit sjuk. Vaknade 11 och la mig i ett KALLT bad, sen fick jag lov att springa upp ur badet till toan för att spy :bigeyes: yeeewk. Sen har jag legat på soffan och sovit ungefär hela dagen tills Linus plinga på dörren och kom in för han behövde prata med mamma. Så vi käkade och kollade på tv innan han åkte vidare hem till sig igen. Efter det har jag vart och handlat massa och hämtat Molly. Nu sitter jag här och funderar på att spela wow eller något :cool:

idol

2011-09-20 / 20:39:52
Smöjt in mig och tagit mina allergitabletter :) så nu ligger jag i soffan hos min syster och kollar på idol :D orkar inte skriva något långt inlägg idag så det blir typ bara det här idag.

Kort.

2011-09-20 / 14:47:11
Woho duktig cheey! Lagar faktiskt mat HELT SJÄLV! och sitter och lyssnar på Oleg - electro pop helt sämst låt!Ska iallaafall göra klart maten sen ska jag spela wow och åka hem till min syster yster :)

Mums!

2011-09-19 / 19:41:18

bild lånad från google.se

Sitter och mumsar på gurka och dipp (sourcream) så j*vla gott, ska snart ta med mig hunden ut på en cigg och ringa Jesper, han ville prata? Får väl se vad han har och säga den här gången :| Ser inte fram emot att höra något från honom idag faktiskt. Även fast jag saknar honom så enormt mycket så är jag extremt sårad just nu.:thumbdown:

Mollsan :love:

2011-09-19 / 16:19:26

Läkaren = fail?

2011-09-19 / 16:12:03
Åkte dit vid 11-12 imorse, och kom hem nu. Och har typ fått handmassage HAHA, nej men han kollade igenom hela mina händer. Pillade med en nål mellan mina fingrar, tog prover och massa sånt. Men dom hittade inget alls :) Tur det? men otur att dom inte vet vad det är. What ever!

Han gjorde hår i min hand :( (prickarna)


medicin ;)

avslutades med fettomat ^^,

Damn va tidigt.

2011-09-19 / 12:04:56
Precis dragit på mig mjukiskläder och nu ska jag väl åka in till Västerås. Får väl se varför min kropp inte tycker om mig längre. Ska faktiskt till farbror doktor, och såklart är det någon som heter ali och jag kommer inte fatta ett skit vad den säger, för man fattar aldrig vad utlänska läkare säger :mad:

Inge sötare!

Tidsfördriv.

2011-09-19 / 00:42:46
Favoritgodis: Asså, äter inte godis. Men om jag måste välja så zoo-apor :)

Är det nåt du absolut inte äter:
Ehum, LÖK! o typ bönor ;)

Kläder just nu:
Sovtröja :)

Musik just nu:
Svensk hiphop, hjären - alla dina lögner :)

Vad sa du senast:
Godnatt till mamma :)

Favoritväder:
Sommar, kosta kläder och bad ;)

Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med:
VERRE! Datorn och telefonen :)

Morgon- eller nattmänniska:
Verkligen en nattmänniska :)

Spara eller slösa:
Slösa ofc ;P

Tror du på liv på andra planeter?
Nej, patetiskt ^^

Tror du på mirakel?
Nej.

Största svaghet:
Får känslor för lätt, för fel personer!

Om du fick välja en superkraft, vilken skulle du välja?
Tankeläsare? :)

Vad vill du jobba som?
Makeup-artist eller nagel teraput ^^,

Skriver du dagbok?
Who knows ;)

Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Isåfall vart?
Done that.

Stökigt eller välstädat?
Mitt golv är min garderob ;)

Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump?
Höjdskräck ^^

Hur många syskon har du?
En syster :D

Vad är du mest rädd för?
Spindlar.

Är du rädd för blod?
Nej :P

Gillar du att sjunga?
HELL YEAH

Vilket gymnasieprogram gick du och varför?
Inget, för jag inte orkade med skolan.

Anser du att du är stark?
Jarå

Brukar du sola?
Yes :)

Kaffe, te eller inget?
Kaffe, vuxen poäng ffs ;P

Har du en besatthet?
Min telefon xD

Porrigt.se

2011-09-18 / 22:55:45

Visst jag sponsrar porrigt.se. MEN! 27-35 åringar? vad fan tänker ni med? Sure jag är medlem på en sån sida, en kul grej alltså ;) Men lite peddo-varning är det väl när 35 åringar sitter och verkligen tokraggar på en?! jag menar kolla här nedan bara, visst det är bara 2 personer jag tagit med nu, men den "första" typ spammar mina meddelanden hela tiden, naasty :(

The smurfs & co

2011-09-18 / 16:37:03

Orka att någon bjöd in mig att spela the smurfs & co på facebook. Och nu har jag blivit värsta nörden :( inge mer fail då? Orka att jag damp smsat ca 400 personer inatt också, drunk sara . com alltid lika nice och se svaren när man vaknar ;)

fail

2011-09-18 / 16:05:00
" Anonym om Äkta kärlek :love::
Han e ju för ung för henne! "

Svar : han är faktist 19 år :) och btw så är det fail att försöka vara anonym på internet ;)

molly

2011-09-17 / 19:27:59

:)

judge

2011-09-15 / 15:56:13
I'm back in Surahammar, får se vad som händer och sker medans jag är hemma :) har iallafall vart och betalat in kryssningen så nu är jag 3160 kr fattigare, dock så är det det delat på 3 stycken. så om ni vet något mongon som vill med på 100% party judgementday så hör gärna av er :)

Ska iallafall pallra mig iväg till affären också och köpa hårfärg, godis, dricka och sånt skit. Funderar på och faktiskt köpa den där svarta hårfärgen nu och färga lite av mitt hår ;)

Äkta kärlek :love:

2011-09-15 / 02:24:09

Ni måste kolla på dom i ordning :)

 

Utkast: Sept. 9, 2011

2011-09-09 / 15:14:38

felfelfel?

2011-09-09 / 13:15:43

Jag blev Sofistikerad

Fredag

2011-09-09 / 13:13:42
Sitter här med lilla molly i famnen, men jag ska snart börja packa eftersom jag sov hela dagen igår. Menmen sånt är livet ibland, ska bli skönt att komma hem till sthlm igen. :)

Party

2011-09-08 / 17:12:03


Allergiii

2011-09-08 / 11:56:30
Var ju upp till  idag och skulle kolla varför min kropp kliar så förbannat mycket! Och eftersom jag redan är allergisk mot getingar och pollen så kan det vara chili allergi jag har fått. Så nu har jag en remiss till hudläkaren i Västerås IGEN. Menmen, så länge jag blir av med det här för jag kan fan inte leva med det :(

Senare blir det tillbaka till storstaden igen. Ska inte bli skönt, men jag får träffa min älskade Jesper då iallafall :D happyface. Men nu ska jag fan gå och ta medicin sen lägga mig och sova en stund till, btw mamma sa i telefon " gå och lägg dig igen " <-- what about that? hon brukar aldrig säga sånt när klockan är över 11 :O

Eller säger vi godmorgon och sov gott? :)

Det här liknade fan mig när jag sover efter jag vart ute och druckit seriöst. Ska se min säng just nu, det ser ut som jag haft en bomb i den eller något. Och mitt rum är faktiskt ännu värre.

lill lördag

2011-09-07 / 18:35:53
Idag är de lill lödag och det betyder utgång! och imorgon ska jag iväg till läkaren 11.15, undra hur det här ska gå? menmen, så länge jag blir av med den här jävla allergin :(

Nattbloggning

2011-09-06 / 03:48:18
Bra att man kan sova... Eller?
Sa för typ 2 timmar sen att jag skulle gå och sova men det gick ju som det gick? Så jävla van att sova med Verre eller Jesper, åh gud vad jag saknar Jesper seriöst. Finns ingen som den killen seriöst, kan vara mig själv med honom, och han får mig ALLTID att le, även om vi bråkat två gånger, ja faktiskt bara två gånger. Det är något speciellt med den här killen, för aldrig har jag varit så lycklig som jag är med honom. Bästa dagen var när du kom till Surahammar första gången 25e juli, oh shit gått över en månad sen vi träffades första gången :O och gud vad jag var nervös den dagen. Bejbi :love:


Btw, MITT äckliga ex.

du ska veta att jag träffat en som är ALLT som du inte var, och du ska veta att jag är säker!
Och du ska veta att han är den rätta och du ska veta att jag menar de!


Ignorera aldrig någon som verkligen bryr sig om dig. För en vacker dag kommer du att inse att du har förlorat en diamant, medan du var och samlade sten

"Verre"

2011-09-06 / 00:53:25

Linnea om Detta görs imorn och på torsdag:

Snyggt! :)
Vem är verre du allting pratar om? :o

 

Här har ni henne :D

Min storbystade fru!

I LOVE YOU BIG TIME. :love:

Detta görs imorn och på torsdag

2011-09-05 / 21:03:13

 

Tattoo över revbena dock en text och inte blommor :)

Och piercing i undersidan på naveln :)

bilder lånade från google :)

tjejlistan 2011

2011-09-05 / 18:14:06
Tjejlistan - 2 0 1 1
alla tjejer ska göra den !


Vem var den senaste killen du pussade? - Jesper :)
Hur många killars telefonnummer har du inlagt i din mobil? - Räknar verkligen? ;)
Gillar du nån nu? - Gillar? jag är kär :)
Vad gjorde du inatt? - Sov!
Och i förrgår natt? - Jobbade :P
Vad gör du innan du ska sova ? - Duschar, borstar tänder, hämtar vatten, kollar fb :)
Kan du prata med din mamma om allt? - Jarå
Hade du berättat för dina föräldrar om du hade blivit gravid? - Jao :P
Hade du blivit glad om din pojkvän pussade dig? - :)
Choklad eller glass? - Glass
Stövlar eller sneakers? - Sneakers
Kjol/klänning eller jeans? - LEGGINGS!

f a k t a
Hårfärg: Blond
Längd: 1,69
Frisyr: utsläppt
Ögonfärg: Blåa
Skostorlek: 37
Humör: Happyface :)
Vänster eller högerhänt: Höger

T i o s a k e r o m d i t t l i v
Har du nånsin varit kär? - Ja
Tror du på kärlek? - Nja
Har du gjort något inom kärleken som du verkligen ångrar? - Jadå
Har du någonsin fått ditt hjärta krossat? - Japp
Har du någon gång krossat någon annans hjärta? - Ja tyvärr
Har du nånsin älskat någon utan att tala om de för honom? - Japp
Är du rädd för att starta ett förhållande med någon? - Japp.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - Njae

T i o s a k e r ;
D e t d ä r e l l e r d e t h ä r

Kärlek eller rik? - Kärlek
Vin eller öl? - Vin
Dag eller natt? - Natt
One night stand eller förhållande? - Förhållande
Tv eller internet? - Internet
Pepsi eller cola? - Cola
Vild fest eller romantisk hemmakväll? - Beror på.
Färgfoto eller svartvita? - Svartvita
Telefonkontakt eller face to face? - Face to face

T i o "H a r d u n å n s i n"
Har du nånsin viljat ta livet av dig? - Ye
Har du nånsin gjort något du ångrar? - Ye
Har du hoppat bungy jump? - A TO THE LDRIG
Har du nånsin varit med i en olycka? - Ye
Har du nånsin ätit en hel tårta? - HAHA när ja va liten ^^, massa ond mage sen;P
Har du nånsin önskat att någon ska göra sig riktigt illa? - Jao
Har du nånsin gått på bio ensam? - Nej ;o
Har du nånsin tyckt att världen suger? -Ja

T r e G r e j j o r

Har du någonsin blivit jagad av polisen? - Jao
Sover du helst själv eller med någon? - Med ngn :)
VART E DEN TREDJE?

S k u l l e:
Skulle du vilja vara längre? - Nej
Skulle du vilja kyssas nu? - Jao

K a n:
Kan du röra på öronen? - Neeh
Kan du slicka dig på näsan? - Neeh
Kan du kolla i kors med ögonen? Jao :)
Kan dina föräldrar lita på dig? - Jao
Kan du låta bli att prata på 4 timmar? - When im sleeping ;)
Kan du va på en fest utan att dricka? - Nej :P
Kan dina vänner lita på dig? - Ja
Kan du tänka att pierca dig i naveln? - Har redan en ska ha en till;)
Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar? - Nej :)


H a r:
Har du pussat någon som är fyra år äldre? - Ja
Har du haft sex med någon som är tre år äldre? - Ja
Har du haft ett förhållande med någon som är tre år äldre? - Ja
Har du blivit påkommen när du har haft sex? - Ja
Har du ljugit på någon fråga än då? - Nepp ;)


V e m:.
Vem älskar du? - Verre, Jesper & min familj
Vem är den bästa artisten/gruppen? Hoffmaestro
Vem pratade du senast i telefon med? - Verre
Vem är snällast i världen? - Mamma
Vem vill du prata med nu? - Jesper
Vem sov du senast med? - Verre
Vem vet allt om dig? - Verre typ

100% slampighet

2011-09-05 / 16:47:46

100% party kryss-outfit!

Kommer bli awsume om det verkligen blir som jag tänkt mig :) Aja, nu ska jag bege mig till affären för att köpa hårfär och GUMMISNODDAR! funderar på att köpa en svart hårfärg med, men vi får se vad som händer och sker ;) Ska iaf kläpå mig nu och dra iväg :)

Utkast: Sept. 4, 2011

2011-09-04 / 17:20:17
Usch jobbade hela dagen och natten igår, inge mer trött idag efter att ha bara sovit ca 4 timmar innan jag skulle åka hem till Västerås igen. Jobbade iaf på rave igår, så jävla nice. Helt sjukt roligt folk som fanns där också. Sen vart det gamla stan like always :). Nu sitter jag på tåget hem iaf igen, ska bli skönt att sova i en riktig säng för en gångs skull. Och slippa allt tjat om att städa hela tiden, sen ska jag testa min nya klänning, det kommer väl en bild på den här sen :D Ska försöka uppdatera lite mera nu, ser att de är några som kikar på min blogg varje dag faktiskt ;)

Btw så bokade min syster fel tåg åt mig, så fick sitta på T-centralen i 1h och 30 min innan tåget kom. Och så fick jag sittplats 350.- till Västerås från stockholm FATTA DYRT. kostar egentligen bara 130 att åka för mig hem :) och så hade vi massa strul med den där jävla biljetten, skulle vara sms biljett men den kom inte? Så fick sitta i 30 min i kö inne på sj för att vänta på att få en biljett som visade att den var betald.

Tråkigt

2011-09-02 / 17:53:41

Att blogga har blivit så tråkigt, vet inte alls vad jag ska skriva längre...
Menmen here we go ;)


Jesper har väckt mig ca 700 gånger under morgonen för att han skulle iväg med en kompis men lyckades inte få upp mig så han sa typ "okey sov en timme till " Sen vaknade jag av massor med pussar igen men somnade om lika fort. så höll de på tills typ halv 2 då jag åkte hem till Masmo igen för att sova vidare med min Verre :D

Iaf så har vi vaknat igen, och vart ute och rökt :) Nu väntar vi på att vår chef ska komma hem med food, dödshungrig heter de! Senare blir det att dra till gamla stan och jobba med HARAKIRI, komsi och smaka vet ja! Eller gör det inte ni kommer dö ch grina efter mamma ;)